Over Ons

Wie zijn wij en waarom zijn wij de beste keuze voor kwaliteit, betaalbaarheid en het plezier van online winkelgemak.

Ons verhaal

Wij zijn trotse eigenaar van de merken Xclusive-Lifestyle, PiXXO, JPB en InBalans. Gestart in oktober 2020 en inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming waarmee we inmiddels enkele duizenden klanten hebben verrast en blij hebben kunnen maken. Naast onze eigen webshop vind u ons ook op diverse online platformen. Bij Xclusive-Lifestyle is het onze missie om onze klanten te voorzien van stijlvolle en hoogwaardige producten voor een betaalbare prijs met een juiste en snelle levering volgens onze leverbelofte. We zoeken dagelijks naar de beste deals en selecteren mooie prijsbewuste kwaliteitsproducten op het gebied van wonen, koken, gezondheid en lifestyle. Naast het leveren van kwaliteitsproducten doen we elke dag ons uiterste best om jou als klant tevreden te maken en te behouden.

Onze waarden zijn altijd dezelfde gebleven en we blijven ernaar streven om de ervaring van online winkelen continu te verbeteren om ervoor te zorgen dat iedere klant de beste service krijgt.

Met InBalans bieden wij diensten aan op gebied van holistische coaching- en therapie om het evenwicht en de energie in het lichaam te herstellen. Denk hierbij aan transformational cupping en Reikiebehandelingen Zie hiervoor www.praktijk-xl-inbalans.nl

We kijken ernaar uit om de webwinkel van Xclusive-Lifestyle in de toekomst uit te breiden met de producten van InBalans, Denk hierbij aan Wellness, sauna, Yoga en reiki artikelen.

Onze waarden

Kwaliteit
Wij streven ernaar om onze klanten duurzame producten van topkwaliteit te leveren volgens onze leverbelofte.

Betaalbaarheid
Wij streven ernaar onze klanten te voorzien van betaalbare producten van de hoogst haalbare kwaliteit.

Klantenservice
Ons streven is een hoge klanttevredenheid. Om onze klanten tevreden te houden bieden wij een heel goede klantenservice waarbij de klant centraal staat.
Our Story

8,8

Gemiddelde beoordeling

100%

Positieve beoordelingen
Vertrouwd door meer dan 20.000+ klanten
Our mission

Onze missie

Bij Xclusive Lifestyle is het onze missie om stijlvolle producten van hoge kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Tegelijkertijd willen we een uitzonderlijke klantenservice en tevredenheid bieden. We streven ernaar de winkelervaring gemakkelijk en plezierig te maken zodat je de best mogelijke ervaring met ons hebt.

Ontdek Xclusive Lifestyle en waarom we de beste keuze zijn voor kwaliteit en betaalbaarheid.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!